13 Şubat 2011

Futbolu Gözümüzle İzlemeye Başlasak?



Akşamki Gaziantepspor -Galatasaray maçında akılda kalan en önemli pozisyona değinmek istiyorum buradan.Kaleci Zapata'yı çok eleştirenler hatta hakaret derecesinde söylemlerde bulunanlar oldu çevremde .İlk an için o sinirle söylenmiş sözlere lafım yok ancak sürekli olarak onu yargılayanlar biraz da futbolu gözleriyle izlemeye başlasalar eminim daha fazla zevk alacaklar bu oyundan.

Robinson Zapata'yı kulübe ben transfer etmedim tabi ki .Avukatı falan da değilim.Ayrıca çokta iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.Hiç bir ekstra kurtarışını da görmedim 3 maçtır .Ancak;dün akşamki golü tamamen ona yıkmak ;futbol cahilliğinden başka bişey değildir.

Zapata çok riskli bir transferdi.Önceki takımında bir maçta kral olurken diğerinde yerden yere vurulmuştu .Onun ne kadar istikrarsız olduğunu bilmeyen yoktur diyeceğim ama Galatasaray yönetimi konusunda emin değilim.
Dün yediği golde duruşu,pozisyon alması yerindeydi talihsiz bir şekilde topu bacak arasından kaçırıp ağlarında gördü.Burada suç mahalle maçlarında efsane olan beşik golünü yiyen Zapata'nın diye düşünebilirsiniz.Ama...

O pozisyonun başında rakibe o kadar boş alan bırakan Galatasaray orta sahasının,kendisinden 8 cm kısa Cenk'e kafayla harika bir asist imkanı sunan Servet'in ve Galatasaray'ın yediği gollerin çoğunun mevkisi olan sol tarafın efendisi Hakan Balta'nın yaptıklarını  da görmezden gelemeyiz elbet.Bu golü bir amatör takım yemezdi ama her kaleci yerdi aslında.Olaya birde böyle bakalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons