07 Mart 2011

Rijkaard mı suçlu yoksa Hagi mi ?

Herkesin dilinde bu soru.Rijkaard kovulana kadar 12 puan alıp çok gol atmış ,Hagi Kadıköy'de puan kazandırmış ,BAM üçlüsüne kesik atmış falan filan.Bilinen ama Galatasaray'ın içinde bulunduğu duruma bahane olmayacak şeyler tüm bunlar.İlla kötü gidişte suçlu teknik adam mıdır ? Yada yetenekleri sınırlı olduğu halde elinden geleni yapmaya çalışan bazı futbolcular mıdır?Hangisidir ben karar veremedim.Yoksa ,yoksa başkan mıdır suçlu.Evet sanırım doğru olan bu tabloya baksanıza.


Frank Rijkaard Galatasaray'da 65 maçta 32 galibiyet 11 beraberlik almış yani yaklaşık %50 galibiyet oranı ve 107 takım puanı eder bu . O kadro ile çok bile diyecek olanlar vardır elbet ama FR'nin ilk sezonunda Keita,Elano,Jo gibi yıldızlarla mücadele ettiğini de belirtelim.

Peki ya Hagi 16 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik aldı .Yani daha düşük bir galibiyet ortanı ve puantaj durumu.Bu da normaldir.Çünkü hem kadro kalitesi düştü hemde Galatasaray yönetiminin görev aldığı her sezon değişen teknik adamlar bir öncekinden daha kötü bi dönem geçiriyorlar.

Tüm bunlara göz atmışken bir de başkana göz atmak lazım .Görev aldığı süre boyunca Galatasaray 28 kez mağlup oldu ligde rakiplerine neredeyse 3 maçta 1 sıfır çekti Sarı Kırmızılar.Bu da tarihi başarılarla dolu Galatasaray'ın en kötü ortalamasına denk geliyor.Avrupa ve Kupa'da da durum farksız.Yine HÜSRAN.

Yani Galatasaray'da Feldkamp'tan,Skibbe'ye Bülent Kaptan'dan Hagi efsanesine kadar pek çok teknik adam görev aldı ama sonuç hiç değişmedi.Sürekli bir değişim içinde olan takımda oyuncularda değişti.Ama bir isim görevinde kaldı :başkan Adnan POLAT.Suçu herkeste arayıp durumu düzeltemedik sayın başkan .Birde siz istifa etseniz de olacakları izlesek.Fena olmaz değil mi ? Nede olsa :

http://www.gaste24.com/image/haber/2011/03/05/Resim_1299357612.jpg

#tekpasfutbol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons