02 Haziran 2011

Inan Kirac - Aydin Dogan - Hurriyet...



Biraz derin mevzularada goz gezdirelim. (da ayrimi yaziliyordu ?)

Evet arkadaslar, Yukarda gordugumuz adam Inan Kirac. Biraz bu adamdan biraz baglantilarindan bahsederek en son antihurriyet olayina bagliyorum;

Inan Kirac'in nasil bir adam oldugunu anlatmaya gerek yok sanirim. Kisaca ozetlemek gerekirse bu adam 'kufur etmeden millete ana baci sovebilen' bi adam. Simdi bu adam bildigimiz gibi Galatasaray camiasinin uzerinde muhtesem bir otoriye sahip, bu adam yarin desinki baskan istifa edecek, 1 dakika bekleyemez baskan. Simdi deginmek istedigim noktada biraz GS camiasindan uzaklasiyoruz....

Inan Kirac cok buyuk baglantilari olan bi adam, oyleki gecenlerde Deniz Baykal'i tahtindan indiren adam olarak suclanmisti. Bu adam medya patronu milyoner Aydin Dogan'in akil hocasi. Akil hocasi derken anlatmak istedigim olay su; Aydin Dogan Inan Kiracin tavsiyesi ve istegi uzerine Hurriyeti satin aliyor (diger gazeteler dahil) Inan Kirac ne derse yapiyor diyebiliriz. Aydin Doganin uzerinde inanilmaz bir Inan Kirac golgesi var.


Simdi benim anlamadigim ve cok arastirdigim nokta su: Hurriyetin antigs yayinlarini, tarafligini bilirsiniz. Bu Hurriyet'in sahibi kim ? Aydin Dogan. az once bahsettigimiz gibi akil hocasida Inan Kirac. 


Sanirim olayi caktiniz. Aydin Dogan Inan Kirac'in sozunu dinliyorsa bu antigs olayi nasil oluyor ? Aydin Dogan Inan Kirac'a Ragmen nasil bu yayinlari yaptirabiliyor ?

Benim urettigim komplo teorilerim;

1-) Inan Kirac asiri derecede Galatasarayli bir adam. Aydin Doganla iliskilerini de anlattik, Aydin Dogan'in Galatasaray yandasi sanilmamasi icin dengeleme politikasi olarak olabilir mi bu antigs olayi ? 

2-) Aydin Dogan'in bu borc meseleleri yuzunden artik Hurriyetdeki kontrolu kalmamis olabilirmi ? (sanmiyorum patron patrondur)

3-) Ve en onemlisi ve en delice olani. Inan Kirac ve Aydin Dogan'in butun iliskilerinin safsata olmasi. ( Daha acik yazamiyorum ama olabilitesi cok yuksek antigs olayida bunun kaniti olabilir)


Yukarda yazarin anlatmak istedigi : Basiniz agriyorken yazi yazmayin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons